Brazilska NBB Prva Liga

Mečevi Antepost
NBB - Winner
Sesi/Franca BC SP
3.80
Flamengo RJ
1.35
CA Paulistano SP
-
Minas Tenis Clube MG
15.1
EC Pinheiros SP
-
Sao Jose dos Campos
-
Bauru Basket SP
-
Mogi das Cruzes
-
Fortaleza Basquete Cearense
-
Caxias Do Sul
-
Vasco Da Gama
-
Botafogo
-
Brasilia Basquete
-
SC Corinthians Paulista
-
Sao Paulo FC
-
Pato Basquete
-
Unifacisa
-
EC Uniao Corinthians
-
Cerrado Basquete
-

Brazilska NBB Prva LigaNBB Prva Liga je profesionalna košarkaška liga u kojoj se takmiče najbolje brazilske ekipe. Do 2008. godine nacionalno prvenstvo je nosilo naziv Brazilski košarkaški šampionat (CBB) i njime je upravljala Brazilska košarkaška konfederacija. Od 2009. ligom rukovodi nezavisna organizacija, LNB, sastavljena od brazilskih timova. Liga od te godine nosi naziv NBB Prva liga.


Trenutno se u ligi takmiči 17 ekipa, ali se broj mijenjao tokom sezona. Klubovi između sebe igraju po dvije utakmice, na domaćem terenu i u gostima. Najboljih osam timova na kraju sezone prolazi u plej-of fazu. Sve plej-of serije se igraju do tri pobjede, a timovi sa boljim plasmanom u regularnoj sezoni imaju prednost domaćeg terena.


Nacionalno prvenstvo Brazila postoji od 1965. godine, a Franka je ekipa sa najviše osvojenih šampionata. Iako nijesu osvojili ligu od kada je promijenila format i naziv, imaju 11 titula. Flamengo je sa druge strane osvojio sve svoje titule od nastanka NBB Prve lige i trenutno imaju 7 trofeja. EC Siriu su takođe osvojili 7 titula, dok CA Monte Libano ima 5, a Korintians i Brazilija po četiri.


Najbolji igrači Brazila se sa svojim ekipama takmiče i na međunarodnim klupskim takmičenjima. Brazil je imao tri tima u Fiba Amerikas ligi, a Brazilija, Pinjeiros, Flamengo i Bauru su osvajali ovo takmičenje. Od 2019. godine najbolje klupsko takmičenje Južne Amerike je Amerikas košarkaška liga šampiona, i Flamengo je posljednji klupski šampion Južne Amerike.


Budite uz svoj tim sa MeridianomPratite sva bitna dešavanja u brazilskoj NBB Prvoj ligi i mnogim drugim velikim globalnim takmičenjima pomoću naše stranice košarkaški razultati uživo. Pristupite našim stranicama čak iako ne planirate da se kladite bilo kada, bilo gdje i na bilo kojoj platformi. Ako želite da se uspješno kladite na najbolje košarkaše Brazila, onda morate ostati informisani o njihovim rezultatima.


U Meridianu ne pratimo samo košarkaške rezultate, već i sva aktuelna svjetska sportska dešavanja. Nikad vam se više neće desiti da ostanete neobaviješteni o uzbuđenjima iz rukometa, odbojke, američkog fudbala i desetina sportskih disciplina. Posjetite sportske rezultate uživo svaki put kada zaostanete u trci sa sportskim takmičenjima.


A kada dođe vrijeme za uplatu, svako će naći nešto za svoj tiket među Meridianovim mnogobrojnim opcijama za klađenje. Da li igrači Franke ne mogu da izgube utakmicu u novoj sezoni? Kladite se da će na sljedećoj utakmici i Flamengu pokazati da žele prvi trofej NBB Prve lige. Da li vaš omiljeni tim tradicionalno igra bolje u određenom poluvremenu? Igrajte da će u nekom poluvremenu postići više poena od prosjeka.


Pogađate samo dno mrežice kada se uživo kladiteSvako ko koristi Meridianove opcije klađenja na košarku uživo osigurava sebi najpovoljnije šanse. Nevezano od toga da li je meč već počeo, pratite uživo rezultate i kladite se kad god želite. Zaboravite na bilo kakva iznenađenja i držite sreću u svojim rukama prateći tok svakog meča. Posmatrajte šta se dešava na meču, pa tek poslije donesite odluku da li biste se kladili.


Timovi su često istrošeni nakon mečeva na međunarodnim klupskim takmičenjima. Da li mislite da Korintians može da izađe na kraj sa umornim Minas Stormom? Postavite opkladu da će dobiti prvu četvrtinu pa vidite da li ste dobro procijenili ekipe. Uživo uvijek možete da promijenite taktiku i profitirate kada se mijenja situacija na terenu. Ako je Minas dobio novu energiju u drugom poluvremenu kladite se na pobjednika i da će na meču biti više poena od prosjeka ekipa.


Bilo da vas zanima košarka ili neki drugi sport, kada jednom probate Meridianove statistike nećete moći da zamislite klađenje bez njih. Saznajte sve što vas zanima o preko trideset vrsta sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja. Pogledajte ko su najbolji ofanzivni košarkaški timovi iz više od 50 svjetskih liga, kada se igra sljedeći meč u rukometaške Lige Šampiona, ili ko je osvojio posljednji teniski Masters.


Klađenje ne može da dosadi sa ogromnom ponudom košarkaških takmičenjaIskoristite priliku da se kladite na jednu od najpopularnijih i najkvalitetnijih košarkaških liga iz Južne Amerike, brazilsku NBB Prvu ligu. Ovo je samo početak Meridianovog košarkaškog univerzuma u kome ćete nesumnjivo naći interesantan meč za svoj sljedeći tiket. Košarka sa svih kontinenata vas očekuje u Meridianu.


Ako vas interesuju neka od najzanimljivijih takmičenja iz Južne Amerike, u našoj ponudi ćete pronaći i velike rivale brazilskih ekipa koji se takmiče u argentinskoj LNB Prvoj ligi. Ne tako daleko od Južne Amerike nalazi se i najkvalitetnije košarkaško prvenstvo na planeti, NBA liga.


Neki kladioničari jednostavno više vole da se klade na takmičenja koja mogu najlakše da prate, a to su svakako evropske nacionalne i regionalne lige. Zabavite se sa Meridianom u grčkoj GBL A1 ligi ili se kladite na regionalne zvijezde ABA lige.


Pomoću uživo opcija i velike selekcije košarkaških takmičenja, bezbolno možete da se oprobate u ligama o kojima ste samo slušali kao što je rumunska Nacionalna liga, portugalska LBP Lia ili švajcarska LNA liga.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket