Argentinska LNB Prva liga

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Košarka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Konačan Ishod
1
X
2
Ishod četvrtine
1
X
2
II Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Poeni Igrača
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Domaćin Poena
Manje
O/U
Više
Gost Poena
Manje
O/U
Više
Igrač Asistencija
Manje
O/U
Više
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
II Pol.- HD
1
HD
2
Igrač Skokova
Manje
O/U
Više
Argentina - LNB - Prva Liga
00:00
16.06
Penarol Mar Del Plata
Quimsa Santiogo Del Estero
2.70
1.39
1.80
155.5
1.83
1.85
5.5
1.86

Argentinska LNB Prva LigaArgentino šampionat je bio prvo košarkaško klupsko takmičenje u Argentini, a prva sezona je održana 1936. godine. U prvenstvu su učestvovali šampioni iz svih lokalnih liga, a liga je postojala sve do 1984. godine, kada je formirana LNB Prva liga. LNB Prva liga je stvorena kako bi se izdigao nivo klupske košarke, a lokalne lige su spojene u jedno takmičenje. Ekipa Fero je 1985. godine postala prvi LNB šampion.


Pred početak prve sezone LNB lige održan je turnir na kome su učestvovale 64 ekipe, a timovi su na osnovu rezultata bili smješteni u prvu diviziju ili niži rang – La Ligu Argentinu. U prvoj sezoni je učestvovalo 16 ekipa, a danas se 20 timova takmiči u LNB ligi. Timovi igraju 38 utakmica tokom regularnog dijela sezona, a 16 timova igra plej-of fazu, dok dvije najlošije ekipe igraju seriju do tri pobjede koja odlučuje ko se seli u niži rang. Atenas je najtrofejnija ekipa sa 9 šampionskih titula, dok Penjarol i San Lorenco imaju po pet trofeja.


Argentinski košarkaški klubovi su neki od najkvalitetnijih na kontinentu, a to dokazuju i na međunarodnim takmičenjima. Argentina ima po tri predstavnika u Košarkaškoj ligi šampiona Južne Amerike (BCLA) i u Liga Sudamerikani. Penjarol i San Lorenco su dva puta bili najbolji timovi kontinenta, a Regatas i Kimsa su osvojili po jednu titulu. Atenas je najtrofejnija ekipa Liga Sudamerike sa tri šampionata, a dvije titule su uzeli Libertad i Regatas. Argentinski klubovi su ukupno 12 puta osvojili ovo takmičenje.


Najkvalitetnije lige Južne Amerike i Meridianove najkvalitetnije opkladeSa Meridianom možete da pratite vaša omiljena košarkaška takmičenja nebitno koliko su daleko od vas. Zanimljiva košarka se igra i van granica Evrope, a na Meridianovim stranicama košarkaški rezultati uživo možete da pogledate rezultate iz Argentine ili neke druge košarkaške destinacije. Stranica sa sportskim rezultatima uživo je dostupna najrazličitijim ljubiteljima sporta čak i kad ne planiraju da se klade.


Mogućnosti za klađenje u Meridianu su gotovo neograničene, baš kao i naša ponuda najrazličitijih košarkaških liga. Provjerite kako su vaše ekipe prošle na mečevima koje nijeste uspjeli da odgledate i napravite strategiju za sljedeću utakmicu sa našim raznovrsnim opkladama. Jedinstvenim igrama olakšali smo našim korisnicima klađenje i obezbijedili najbolje šanse za potencijalni dobitak.


Meridian posjeduje neke od najzanimljivijih vrsta opklada koje će vam dobro doći kada se kladite na košarku iz Južne Amerike. Kladioničari mogu da pokušaju da stignu do visokih dobitaka tako što će se kladiti na opseg poena ili pobjednika na poluvremenu i kraju meča u Mar del Plati. Sa kojom razlikom će pobijediti Penjarol i da li će se igrati produžeci? Unovčite svoje poznavanje košarke iz južnoameričkog regiona.


Uživo se najbolje prati tempo LNB LigeKladite se u svakom trenutku čak iako je utakmica uveliko počela. Sa Meridianom nikada nije kasno da naplatite tačne procjene jer se možete kladiti na košarku uživo. Osjetite kladioničarsku slobodu i otkrijte da ne postoji sigurniji način da zaradite od uživo klađenja na košarku. Pratite kako su danas raspoloženi igrači i znaćete šta možete da očekujete od timova.


Da li Instituto ne može da pogriješi na početku utakmice? Kladite se na pobjednika prve četvrtine ili u kojoj ćemo četvrtini vidjeti najviše poena. Mnogo sigurnije se možete kladiti i da li će ekipa prebaciti određen broj poena. Kombinujte klađenje na uživo rezultate i Meridianove raznovrsne ponude opklada i uživajte u najrazličitijim svjetskim sportskim takmičenjima.


Uživo klađenje, gomila raznih opklada i statistike kojima možete da pristupite čak i bez uplate tiketa odvešće vas na prag sigurne pobjede. Obilje korisnih sportskih podataka očekuje sve posjetioce našeg veb-sajta. Košarkaške statistike će vam pomoći da saznate rezultate prethodnih mečeva, stanje na tabeli, najefikasnije timove, igrače i još mnogo toga. Pomoću naših statistika sigurnije ćete dolaziti do dobrih odluka.


LNB Liga i najrazličitija košarkaška takmičenjaKladioničari koji isključivo vole da se klade na košarku mogu u našoj ponudi naći sva najpopularnija takmičenja svijeta, ali i područja gdje se košarkaški sistemi tek razvijaju. Provjerite svoje poznavanje košarke i timova iz Argentine, ali zašto se ograničiti samo na dešavanja iz LNB Prve Lige? Na svakom kontinentu možete da nađete makar jednu košarkašku ligu koja će vas sigurno impresionirati, a možda vam neka od njih donese i ogromne nagrade.


NBA ligu prati svaki pravi ljubitelj košarke, a poseban je ugođaj kada uživate u atraktivnim potezima i radujete se uživo pogocima na tiketu. Najbolje lige Evrope su takođe zastupljene kod nas. Mnogi evropski i svjetski šampioni su gradili svoje karijere u španskoj ACB ligi, grčkoj GBL A1 ligi i italijanskoj Seriji A. Ako volite košarku znamo da ne propuštate da date svoje procjene u regionalnoj Jadranskoj ligi ili da navijate za timove dok se takmiče u velikim evropskim takmičenjima kao što su Evroliga, Košarkaška liga šampiona i Evrokup.


Uvijek možete i da pronađete nove košarkaške destinacije koje su dom uzbudljivim i interesantnim takmičenjima, ali i da procijenite koji timovi iz njemačke ProA lige će sljedeće godine igrati u višem rangu. Kladite se na libansku FLB ligu, holandsku DBL ligu ili krenite da se pripremate za Evropsko prvenstvo 2022.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket