Južna Koreja - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Južna Koreja - K3 Liga
06:00
15.06
Gimhae FC
Gyeongju FC
2.33
3.00
2.80
2.39
0.5
1.51
1.92
2.47
4.65

Fudbal u Južnoj Koreji

U Južnoj Koreji jedan oblik fudbala igrao se još prije dolaska britanskih moreplovaca koji su donijeli sport sa sobom 1882. godine. Prvi zvanični fudbalski meč odigrao se 1905. godine, a klubovi su počeli da se formiraju od Seula sve do Jeju pokrajne. Prva fudbalska takmičenja pojavila su se 1920-ih godina, a 1928. nastala je Asocijacija sudija Džosan. Ovo je prva organizacija koja je rukovodila fudbalom u Južnoj Koreji, a 1933. godine počela je da profesionalizuje fudbal. 

Poslije osnivanja Republike Koreje organizovana je Korejska fudbalska asocijacija 1948. godine koja se bavi razvojem fudbala u zemlji. Asocijacija je postala članica Fife iste godine i nacionalni tim Južne Koreje debitovao je na najvećem međunarodnom turniru, Olimpijskim igrama. KFA se pridružila Azijskoj fudbalskoj konfederaciji (AFC) 1954. godine.

Nacionalni tim je učestvovao na deset svjetskih prvenstava, a najveći uspjeh im je četvrto mjesto 2002. godine kada su bili jedan od domaćina turnira. Tri puta su igrali na Olimpijskim igrama, dva puta su osvajali AFC azijski kup, a imaju i pet titula prvaka Istočne Azije. 

Najbolji timovi Južne Koreje od 1983. godine igraju u K ligi. Četiri najbolja tima K lige imaju priliku da dođu do AFC lige šampiona kroz kvalifikacije, a klubovi iz ovog prvenstva 12 puta su osvajali titulu šampiona Azije i najuspješnija su nacija ovog kontinenta. 

Fudbalske novosti i Meridianove pogodnosti

Pratite fudbalska takmičenja Južne Koreje i uživajte u mnogobrojnim pogodnostima u Meridianu. Južna Koreja je prepuna fudbalskih talenata spremnih za fudbalske izazove sa njihovog kontinenta ali i iz fudbalskih liga širom svijeta. Mnogi kladioničari često posjećuju naše stranice sa fudbalskim rezultatima uživo jer znaju da mogu da ostanu u toku sa dešavanjima na fudbalskim prvenstvima širom svijeta. 

Uz naše sportske rezultate uživo nikad vam neće promaći važna utakmica, borba, trka ili bilo koji drugi sportski događaj. Sportsko znanje najbrže se stiče kad ste dobro obaviješteni, a mi smo uvijek uz vas kada vam je to najpotrebnije. 

Pored klađenja na fudbal u Južnoj Koreji nudimo vam i širok izbor drugih fudbalskih takmičenja, a tek će vas iznenaditi naš fond opklada! Kakav god da vam je sportski ukus, svako će naći uslove za klađenje u našoj kladionici. Odabirom nekih od naših jedinstvenih igara obezbijedićete sebi najbolje šanse kako u azijskim tako i u svjetskim fudbalskim ligama.

Ako vam intuicija ukazuje da će vaš omiljeni tim biti sljedeći prvak južnokorejske K lige, nikako ne propustite da iskoristite tu prednost uz Meridian. Klađenje na sljedećeg šampiona samo je jedna od mogućnosti koje nudimo! 

Za one manje samouvjerene kladioničare Meridian je pripremio opklade na multigolove u nekom od poluvremena, tako da ćete navijati za vašeg favorita do posljednjih zvižduka. Uvjereni smo da ćete uklopiti dinamičan fudbal Azije uz naše klasične opkladama na golove, poluvremena, a u specijalima izdvajamo i pobjedu sa razlikom!

Nađite rješenje za svako fudbalsko nadmetanje

Možda Jeonbuk jeste korak ispred konkurencije posljednjih godina, ali borba za titulu šampiona Južne Koreje uzbudljiva je kao i u najpoznatijim ligama svijeta. U fudbalu ipak ništa nije zagarantovano, pogotovo ako se gostuje u Ulsanu. Klađenjem na fudbal uživo više vas neće iznenaditi povrede, kartoni, taktičke izmjene i, što je najvažnije, nećete morati da pogodite ishod unaprijed. Temeljno i bez žurbe izgradite kladioničarski plan i proslavite kraj meča pobjedom!

Opušteno pratite zanimljive fudbalske mečeve iz Južne Koreje i kladite se samo kada osjećate da će se desiti promjene na terenu. Nema razloga da se izlažete dodatnom riziku pri klađenju u Meridianu. Postavite opkladu na uživo rezultate na našem veb-sajtu kada gol visi u vazduhu ili ako ste ubijeđeni da će se utakmica završiti određenim rezultatom i ne brinite ako sve ne krene po planu. Kada se uživo kladite na najbolje timove Južne Koreje, neizvjesnost traje do kraja svakog meča! 

Ako se tek upoznajete sa azijskim fudbalom naša enciklopedija sportskih informacija uštedjeće vam vrijeme i olakšati klađenje. Obilje korisnih sportskih podataka očekuje vas u Meridianovim statistikama u kojima i iskusni sportski znalci mogu da dopune znanje. Dozvolite našim statistikama da vam pomognu i saznajte forme timova, stanje na tabeli, najbolje golgetere i još mnogo detalja koji će vam pomoći da sastavite kvalitetan tiket. 

Najbolja fudbalska takmičenja sa svih kontinenata

Naši korisnici imaju odličnu priliku da se oprobaju u najvećim fudbalskim prvenstvima Azije. Južna Koreja jedna je od najtalentovanijih nacija sa ovog kontinenta, a u domaćoj K ligi igraju neki od najopasnijih klubova AFC lige šampiona. Na ova i mnoga druga takmičenja možete da se kladite u Meridianu. 

Na sreću mnogih kladioničara, vaše fudbalske avanture po Aziji ne moraju se završiti u Južnoj Koreji! Mnogi naši korisnici dobro se zabavljaju s opkladama na najzanimljivija prvenstva ovog regiona poput Saudijske profesionalne lige, katarske Stars lige i japanske J1 lige

U Meridianovoj ponudi nalaze se najbolja i najpopularnija takmičenja Evrope, Amerike, Azije, Afrike i Okeanije. Sa nama možete da putujete širom fudbalskog globusa i zadržite se gdje god osjećate da su vam najbolje šanse za pogotkom! 

Ako volite da uživate u fudbalu, nećete željeti da propustite nijednu sezonu velikih evropskih takmičenja poput italijanske Serije A, španske La lige, engleske Premier lige i efikasne njemačke Bundeslige. Naša ponuda sadrži i najjača kontinentalna takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope. A za sve one koji ne mogu bez fudbala Latinske Amerike, pripremili smo i Konmebol Kopa Libertadores.

Kladite se, zabavite i zaradite uz Meridian!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket