Danska - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Danska - Future Cup
12:00
27.05
Esbjerg fB (Reserves)
AC Horsens (Reserves)
1.76
4.10
3.62

Fudbal u Danskoj

Prva fudbalska reprezentacija u Danskoj formirana je krajem 19.vijeka. Kao i u većini timova tada, okupljeni fudbaleri su igrali amaterski. Ipak, već na samim počecima mogli su se dičiti pobjedama. Prvo veliko takmičenje iz kojeg su izašli kao pobjednici bile su Ljetnje olimpijske igre 1906, dok su dvije godine kasnije, kao i 1912. osvojili srebro. 

Da se razumijemo, to je bio samo početak. Ova reprezentacija je briljirala na kvalifikacijama za UEFA 1982. godine, a 1986. prvi put se pojavila na ovom takmičenju. Osamdesete i devedesete važe za zlatno doba danskog fudbalskog tima, posebno uzimajući obzir pobjedu na Evropskom prvenstvu 1992. Nakon toga, kvalitet igre jeste opao, ali samo na kratko. Danas, Danska je jedna od zemalja u kojoj se igra najbolji evropski fudbal.

Naravno, reprezentacija ne bi mogla funkcionisati kako treba bez fudbalskog saveza, čuvenog DBU. Fudbalski savez Danske osnovan je 1889. godine, a već 1904. je postao dio FIFA. Za ligu UEFA Danci su morali sačekati još pola vijeka.

Fudbalska takmičenja iz Danske u Meridianu

Što se tiče Meridiana, budi uvjeren da je danski fudbal jedan od onih koje pomno pratimo. Možeš nam se priključiti kada počnu takmičenja za tron Prve divizije i Superlige Danske, ali to nije sve.

Današnji fudbalski rezultati, statistike, ali i drugi sportski rezultati uživo stoje ti na raspolaganju kada god odlučiš da posjetiš sajt. Upoznaj svih 14 timova danske Superlige, otkrij koji od njih će se kvalifikovati u UEFA ligu Evrope, a ko će takmičenje nastaviti u Prvoj diviziji.

Kladionica

Meridianova kladionica priprema za tebe nebrojene mogućnosti. Bilo da se odlučiš za “azijski hendikep”, tripl ili sreću oprobaš u singlu, sa nama ti neće manjkati adrenalina. Za tebe i sa tobom pratimo i bilježimo brojne sportske okršaje, a ako si ljubitelj danskog fudbala, zajedno ćemo se radovati Supeligi i Prvoj diviziji.

Ne propusti klađenje uživo

Dok sastavljaš tiket, nećeš morati da razmišljaš toliko unaprijed. U našoj kladionici opkladu ćeš moći da položiš i kada tvoji favoriti izađu na teren. Prati fudbalske rezultate uživo i procijeni sa kojim timom treba ići do pobjede. Na našoj stranici ćeš naći sve podatke u vezi sa utakmicama koje su trenutno u toku, kao i mečevima koji su se upravo završili.

Ne zaboravi na statistiku

Za dobitni tiket svaki detalj može biti važan. Na Meridianovim sajtu sa samo nekoliko klikova doći ćeš do svih statističkih podataka potrebnih da dobiješ kompletnu sliku o timu koji podržavaš.

Otkrij ko su nove danske fudbaske zvijezde, ko je u najboljoj formi, da li su timovi spremni za okršaj koji slijedi, i kako se rangiraju na tabeli. Meridijan ti nudi mogućnost da saznaš sve što te zanima u vezi sa timovima poput Nordsjilanda, Lingbija, Brondbija i drugih.

U Meridianu te čeka još mnogo toga

Pored eksplozivnog danskog fudbala, Meridan te poziva da pratiš i druge sportove širom svijeta. Svaki ljubitelj fudbala uživaće u uzbuđenju koje donosi UEFA liga šampiona, ali i u nacionalnim takmičenjima poput južnoameričke Conmel Copa Libertadores ili australijske A-Lige.

Uživaj u prestižnim evropskim takmičenjima od Njemačke, preko Ukrajine do Španije. Tu su i engleska Premier liga i EFL kup. Koji god izbor da napraviš, očekuju te nevjerovatne mogućnosti za dobitke. Dokaži da koliko dobro poznaješ fudbal i podrži svog favorita!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket