Bangladeš Premier Liga - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Bangladeš - Premier Liga
10:00
29.05
Abahani Limited Dhaka
Mohammedan SC Dhaka
2.50
3.20
2.50
1.58
1.88
3.05

Bangladeška Premier liga


Premier liga Bangledeša je najviši nivo klupskog fudbala u zemlji. Nastala je 2007. godine, kada je zauzela mjesto Nacionalnom fudbalskom šampionatu koji je postojao od 2000. do 2006. godine. Prije toga, Daka liga je bila najpopularniji fudbalski turnir u Bangledešu. Osnivanje bangladeške Premier lige je označilo početak profesionalnog fudbala i širenje nacionalnog prvenstva u sve dijelove zemlje. 


Prva ekipa koja je postala prvak Bangladeša bila je Viktoria SC davne 1948. godine. Daka Abahani je najuspješniji tim otkako se igra profesionalni fudbal u Bangladešu i do sada su osvojili šest titula. Šik Džamal DC je osvojio tri sezone, a Šik Rasel KC i Bašundhara Kings su uzeli po jedan trofej. 


U prvenstvu se takmiči 13 timova koji igraju 24 sezonske utakmice. Šampion zemlje se kvalifikuje za AFC kup, a dva tima sa dna tabele ispadaju u niži nivo takmičenja bangledešku Čempionšip ligu. Najbolji fudbalski klubovi Bangladeša nijesu do sada uspjeli da se domognu trofeja sa internacionalnih klupskih takmičenja Azije, ali nikako nijesu protivnici za potcjenjivanje.

Mogućnostima i opcijama za klađenje nema kraja


Otkrijte buduće talente Bangladeša, a možda i čitavog azijskog kontinenta! Pratite bangladešku Premier ligu i druga popularna fudbalska takmičenja iz svih dijelova svijeta. Držite korak sa svim fudbalskim dešavanjima gdje god i kad god se ona odigravala. Brže nego ikada saznajte ko je pobijedio u Daka derbiju, ko su bili strijelci i druge za vas bitne detalje. 


Meridian vas redovno obavještava o interesantnim mečevima, u kojoj god vremenskoj zoni da se odigravaju. Svaki kladioničar će ostati uključen u dnevna sportska dešavanja praćenjem naše stranice sa sportskim rezultatima uživo.  


Ako sve podatke držite u šaci, onda ste spremni da zaradite sa našom ogromnom kolekcijom opklada. Meridian posjeduje široku ponudu opklada, tako da će svi predani, ali i neobavezni korisnici moći lako da oprobaju svoje sportsko znanje. 


Da li će i ove godine Daka Abahani, Bašundhara Kings ili Šeik Rasel osvojiti titulu ili se sprema veliko iznenađenje? U Meridianu možete se kladiti na sljedećeg šampiona bangladeške Premier lige. Da li je Ćitagong Abahani našao novog talentovanog napadača? Igrajte na pobjednika meča i ukupno golova, više od jednog, dva ili tri gola, ili iskoristite priliku da se kladite na neku od mnogih kombinacija sa golovima.  

Uživo je pobjeda bliža


Svi naši proračunati kladioničari mogu znatno da povećaju šanse prilikom sastavljanja tiketa ako iskoriste olakšice koje dolaze sa klađenjem na fudbalske rezultate uživo. Od sada ćete imati kontrolu nad svakim mečom, samo treba da sačekate da sudija da znak za početak igre. Nađite omiljenu fudbalsku ligu u našoj ogromnoj ponudi takmičenja ili se kladite na bangladešku Premier ligu. Šta god da izaberete u Meridianu zabava je zagarantovana. 


Da li je Šik Džamal DC posljednjih mjesec dana u lošoj formi? Nema potrebe za žurbom i stresom jer možete da uplatite opkladu kad god želite. Posmatrajte kako se utakmica odvija i uplatite željenu opkladu kada se uvjerite da je ekipa pregurala loš period. Imate li osjećaj da će Daka Mohamedan  iskoristiti inicijativu u drugom poluvremenu? Mnogo je lakše pogoditi koji tim će sljedeći dati gol uživo, a mogućnosti se još povećavaju u delu sa duplim opkladama. 


Ako vam klađenje na fudbal uživo i dalje predstavlja veliki izazov, Meridianove statistike su prava destinacija za vas. Više vam se neće dešavati da počnete da sastavljate tiket, a da se nijeste posavjetovali sa našim podacima. Svaki promišljen kladioničar ovdje će naći sve što mu treba vezano za razna sportska dešavanja na planeti. 


Najbolji fudbal Bangladeša i drugih fudbalskih destinacija


Iskoristite sve naše pogodnosti i provjerite svoje poznavanje azijskog fudbala kladeći se na bangladešku Premier ligu. Azijske zemlje igraju sve bolji fudbal i samo je pitanje kada će nas neki azijski tim iznenaditi na FIFA svjetskom klupskom kupu. Možda će ta ekipa doći iz kineske Superlige ili Profesionalne Lige Saudijske Arabije. Iz koje god tačke na azijskom kontinentu da krenete, garantujemo da ćete kod nas naći uzbudljiva lokalna i internacionalna fudbalska takmičenja. 


Fudbalski univerzum gotovo je neograničen, zato se Meridian trudi da drži korak sa svim bitnim fudbalskim dešavanjima pomoću svojih mnogobrojnih ponuda i opcija za klađenje. Zato u našoj kladionici imate pogodnost da se kladite na sve dobro poznate lige sa našeg kontinenta poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige


Naši korisnici mogu da provjere svoje poznavanje različitih liga nižih rangova kao i najelitnija kontinentalna takmičenja poput UEFA lige šampiona  i UEFA lige Evrope. Čak i ako želite da otkrijete neke nove zanimljive kutke planete gdje se igra fudbal, budite sigurni da Meridian stoji uz vas.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket