Olimpijske Igre - Vaterpolo Kvote

Events Outrights
Waterpolo Men’s
Waterpolo Women's

Vaterpolo na Olimpijskim igramaVaterpolisti iz svih zemalja svijeta takmiče se na Olimpijskim igrama još od 1900.godine. Ipak, ženske reprezentacije su se prvi put priključile takmičenju čitav vijek kasnije — 2000.godine.


U početku, na Olimpijadi su učestvovale 4 ekipe, ali se taj broj povećavao kako je i sam sport postajao popularniji. Na Olimpijskim igrama 2020 možemo očekivati 12 timova — utvrđeni standard još od 1972. godine.


Najviše zlatnih medalja na Olimpijadi osvojila je vaterpolo reprezentacija Mađarske (9), a slijede je Srbija (4) i Velika Britanija (4). Zanimljivo je i to da vaterpolo reprezentacija Velika Britanija nije osvajala srebrne i bronzane medalje. Bilo da polažete svoju opkladu na njih ili se nadate iznenađenju od neke manje uspješne ekipe, Meridian je tu da isprati vaše želje i odluke!


Kladite se na Olimpijske igre 2020 u našoj internet kladioniciPratite sa Meridianom sve događaje na Olimpijskim igrama i mnogim drugim takmičenjima iz Evrope i svijeta. Posjetite naše stranice sa sportskim rezultatima uživo i imaće uvid u to kako se odvija turnir koji želite da u potpunosti ispratite. Na istom mjestu nalaze se i mnogobrojne vrste opklada. U našoj internet kladionici imate priliku da pristupite svim sportskim događajima koji se igraju u jednom takmičarskom danu! Čak i ako ne želite da se kladite, ovdje ćete saznati mnogo korisnih informacija.


Meridianovi tipovi opklada učiniće klađenje na Olimpijske igre još uzbudljivijim! U bogatoj ponudi naše onlajn kladionice možete sastaviti tiket koji do detalja prati olimpijski vaterpolo. Olimpijada 2020 je prilika i da se ponovo upoznate sa ovim sportom i uživate u najatraktivnijim mečevima u vodi!


U našoj kladionici brzo ćete pronaći vid klađenja koji odgovara vašim težnjama i procjenama. Dođite do trona na najjednostavniji način! Ukoliko dobro poznajete vaterpolo i timove koji učestvuju na Olimpijadi, vrijeme je da dokažete svoje znanje. Kladite se na svoje favorite prije svih i zajedno sa njima osvajajte medalje.


Koja reprezentacija je spremna da izroni iz vode sa zlatom? Mogu li reprezentativci Mađarske osvojiti još jednom prvo mjesto? Možda će to ipak učiniti Srbi? Da li će ženske reprezentacije pokazati borbenost koju očekujete? Pronađite odgovore zajedno sa Meridianom.


Ispratite najbolje olimpijce kladeći se uživoOsmislite najbolju kladioničarsku taktiku i iskoristite je dok predviđate ishode olimpijskih takmičenja. Procijenite za koje sportiste su rezervisane zlatne medalje, i radujte se gigantskim dobicima. Kladite se na reprezentacije poznate po svojim plivačkim vještinama, a nemojte zanemariti ni desetine drugih individualnih i timskih sportskih disciplina. Zavalite se udobno ispred svog ekrana i dobro osmotrite situaciju u bazenu! Položite svoju opkladu tek kada steknete dovoljno samopouzdanja da date svoj sud. Iskoristite pogodnosti koje dolaze sa klađenjem uživo na različite discipline i redovno provjeravajte sportske rezultate.


Nemojte se stresirati pokušavajući da procijenite šta će se desiti na nekom olimpijskom meču prije nego što isti počne. Sačekajte da lopta počne tresti mrežu i svoju opkladu položite uživo dok meč traje. Kladite se efikasnije ko će dati najveći broj bodova u prvom setu i šta će se desiti u rukometaškom meču ženskih reprezentacija. Klađenje vam je tek olakšano ako ste ljubitelj odbojke na pijesku, vaterpola i hokeja na travi. Zgrabite najbolje šanse uživo dok gledate Olimpijadu.


Pripremite se za sva sportska iskušenja preko Meridianovih statistika. Pozivamo sve ljubitelje Olimpijade da se upoznaju sa našom bazom znanja, bilo da planirate da se kladite ili ne. Na samo par klikova nalaze se detalji o takmičenjima i mečevima još od prvog dana Olimpijade. Provjerite ih i steknite prednost koja vam je potrebna da dođete do dobitka!


Pratite najpopularnije olimpijske okršajeU našoj kladionici možete da testirate svoje umijeće sportske prognoze na brojnim svjetskim takmičenjima. Otvorite ovogodišnje klađenje na Olimpijske igre sa vaterpolom, ali nemojte propustiti priliku da pogledate i ostala takmičenja. Sa nama su mogućnosti gotovo neograničene! Kladite se na gimnastiku, biciklizam i provjerite šta vas čeka u našim olimpijskim specijalima.


Znamo da su među kladioničarima najbrojniji ljubitelji fudbala. Zato i njima pružamo priliku da testiraju svoje znanje prognozirajući ishode utakmica koje igraju na olimpijskom turniru. Pripremite se i za nacionalne lige, jer Meridian nudi mogućnost za klađenje na okršaje iz različitih regiona. Bilo da vas interesuje engleska Premier liga ili neko takmičenje nižeg ranga, kod nas ćete pronaći ono što vas zanima.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket