Esport Balkan Liga

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
League of Legends
Winner
1
2
Winner
1
2
Map handicap
1
HD
2
Map handicap
1
HD
2
Total maps
Over
O/U
Under
Total maps
Over
O/U
Under
League Of Legends - Esport Balkan League
16:00
17.07
Crvena Zvezda
Partizan eSports
1.93
1.77
1.41
1.5
2.68
1.54
4.5
2.33

Esport Balkan LigaEsport Balkan Liga (EBL) je profesionalno regionalno League of Legends takmičenje u kojem učestvuju ekipe sa prostora balkanskog poluostrva. U toku jedne godine najčešće se odigraju dvije sezone, a liga je prvi put održana 2017. godine. Do 2022. godine je odigrano 11 sezona i krunisano sedam različitih šampiona Balkana. U ligi se takmiči osam ekipa. Ovo prvenstvo je nekada imalo nagradni fond od 20,000 evra, a danas ekipe samo osvajaju poene koji ih kvalifikuju za veće evropske turnire.


Prva godišnja EBL sezona se uglavnom igra u zimskom periodu, dok se druga igra u toku ljeta. Svi timovi u toku sezone igraju 14 mečeva, odnosno po dva meča sa svakim protivnikom tokom sedam takmičarskih nedjelja. Kada se odigraju sve partije, četiri tima sa najboljim rezultatima ulaze u plej-of fazu. Prvoplasirani i drugoplasirani tim počinju ovu fazu u finalu pobjednika, a treći i četvrti se sastaju u prvoj rundi gubitnika. Ekipe nakon poraza u gubitničkim rundama ispadaju sa turnira, dok ekipe koje počnu plej-of na strani pobjednika moraju dva puta da izgube da bi ispali. Sve plej-of serije se igraju do tri pobjede.


Prva EBL sezona je pripala ekipi KlikTech, a ponovili su uspjeh i naredne sezone. Nije mnogo timova osvajalo više od jedne sezone, a pored KlikTech-a to je jedino pošlo za rukom ekipama Crvena zvijezda Esports i ŠAIM SE. Najbolja dva tima iz ove lige se kvalifikuju i na međunarodni EU Masters turnir na kome učestvuju timovi iz mnogobrojnih evropskih regionalnih i nacionalnih liga. ŠAIM SE Suppup eSports je najdalje stigao na ovom takmičenju kada su na EU Masters Spring 2021 završili u prvih osam timova.


Opklade za sve tipove takmičenjaRadilo se o sportskom ili eSport takmičenju, u Meridianu vas očekuju mnogobrojna nadmetanja najboljih od najboljih. Možete i da pratite sve rezultate League of Legends timova u kojem god dijelu planete se takmiče. Vrlo brzo možete da pogledate učinke timova iz kineske LPL lige, korejske LCK ili pogledate kako su američke ekipe završile svoje mečeve u LCS. Pristupite League of Legends rezultatima uživo i otkrijte sve što vas zanima.


Kao što naši sportski kladioničari vole različite sportove, tako i eSport fanatici ne prate isključivo igre iz Moba žanra. Pucačine su neke od najpopularnijih igara na profesionalnoj eSports sceni i veliki broj gejmera godinama prati CS:GO organizacije, na isti način na koji neki navijaju za njihov fudbalski tim. Zato je važno da i oni ostanu uključeni u rezultate sa najelitnijih turnira pomoću eSport rezultati uživo stranice.


Očekujete da će Crvena zvijezda Esports lako izaći na kraj sa Nexus KTRL igračima? Šta ako Valiance organizacija igra novu sezonu sa kompletno drugačijom postavom? Rješenje za svaki eport meč nalazi se u širokoj ponudi Meridianovih klasičnih opklada. Igrajte na pobjednika meča kada ste sigurni u sposobnosti tima, ko će uzeti prvo ubistvo na meču ili koja ekipa uzima prvog Barona.


Uživo se kladite na Esport Balkansku LiguNaučite isto što su i naši sportski kladioničari i uživo se kladite na eSport. Pojednostavili smo svaki kladioničarski korak svim posjetiocima koji su izabrali da testiraju svoje znanje i sreću u Meridianu. Zbog toga ne žurite sa uplatom, jer vrijeme od sada radi za vas. Pogotovo ako planirate da se kladite na najbolje ekipe iz Esport Balkan Lige.


League of Legends igrači su veoma talentovani, ali su i veoma mladi, pa njihova igra često zna da varira u zavisnosti od toga kako se meč odvija. Strpite se i gledajte uživo da li će ih težak početak meča slomiti ili će pronaći svoj put do pobjede. Raspoloženje u ekipi Auxesis Esports je opalo jer ekipa nema šanse da se nađe među prva četiri tima u ligi? Zvijezdi je u ovom meču potrebna pobjeda da ne zaostaju za konkurencijom ali Auxesis može lako da im zakomplikuje planove. Auxesis je dobro otvorio meč, a vi gledajte da li će tako ostati i kladite se na League of Legends uživo.


Ako nijeste ispratili sve prethodne mečeve timova u novoj EBL sezoni, dopunite svoje znanje koristeći Meridianove statistike. Statistike su dostupne svim posjetiocima bilo da planiraju da se klade ili ne. Ne možete ozbiljno omašiti kada pažljivo proučite neki tim, ali treba biti spreman za iznenađenja. Pogledajte koje je stanje na tabeli, koji igrači su bili najbolji prethodnih nedjelja, ili mečeve koji slijede. U statistikama se nalazi vaš ključ uspjeha.


League of Legends ekipe Balkana i druga popularna takmičenjaNaša i vaša kladionica je izdvojila najinteresantnija League of Legends lige sa svakog kontinenta. Imamo odgovor za sve vaše eSport želje i pored Esport BalkanLige nudimo vam i profesionalna takmičenja koja prate milioni obožavatelja. Ukoliko godinama pratite timove i igrače iz Azije, onda ćete se sigurno kladiti na LCK ligu iz Južne Koreje i LPL ligu iz Kine. U ovim ligama se i dan danas takmiče žive legende ovog esporta. Ekipe sa Balkana se bore za plasman na EU Masters, a dva puta godišnje i vi možete da uživate u mečevima timova koji su osvojili nacionalna prvenstva. Možda čak i znate ko je favorit za osvajanje ovog turnira, zato posjetite Meridian prije početka ovog turnira, kladite se na sljedećeg šampiona i dođite do nevjerovatne zarade.


Držite neku regionalnu ili nacionalnu ligu u malom prstu? Ne želite da reskirate i kladite se na ekipe sa kojima ste proveli malo vremena, ma koliko one bile poznate na profesionalnoj sceni? Meridian izdvaja za vas i mnogobrojna manje popularna evropska nacionalna takmičenja kao što je francuska LFL liga, španska Superliga ili italijanski PG Nationals.


League of Legends se, naravno, ne igra samo na pomenutim kontinentima, tako da ćete interesantna takmičenja naći i u Južnoj Americi poput brazilske CBLOL lige ili pretežno argentinsku LLA ligu. Još jedna zanimljiva regionalna liga se igra na totalno drugom kraju svijeta i u njoj učestvuju igrači iz Tajvana, Malezije i Hong Konga. Oprobajte se u PCS ligi i provedite se uz široku Meridianovu ponudu eSports takmičenja.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket