Stoni Tenis - Kvote

Nothing Here

Nema ponude za ovo takmičenje

Stoni tenis – Pravila igre

Stoni tenis je prvi put zaigran još u 19.vijeku u viktorijanskoj Engleskoj. Prvi put je uključen u Olimpijske igre čitav vijek kasnije (1988.godine), ali to ne umanjuje ni značaj ni atraktivnost ovog sporta.


Stoni tenis je igra za dva ili četiri igrača, na specijalnom stolu podijeljenom mrežicom. Igrači pomoću drvenih reketa dobacuju jedni drugima loptu tako da, kada preleti mrežicu smije samo jednom udariti o površinu pomenutog stola. Ovo pravilo ne važi jedino za početni servis. Svaki put kada loptica dodirne sto više od jednom, igrač koji ju je odbacio dobija bod. 


Ovo je uzudljiva igra, koja zahtijeva brze reflekse. Igra se do trenutka dok neko ne osvoji 11 bodova, odnosno u četiri dobijena seta. Razlika u bodovima mora biti 2, tako da ste pobijedili ako je vaš rezultat 11:9. Servira se dva puta, pa je igra izuzetno dinamična

Stoni tenis u Meridianu

Ukoliko ste već dugo ljubitelj stonog tenisa i voljeli biste da se oprobate u sportskom klađenju, Meridian će vas rado dočekati. Vjerovali ili ne, ovdje su vam dostupne brojne opklade za ovaj sport, koji je na Balkanu postao apsolutni hit.


Kvote na stoni tenis su vanserijske. Zato, sastavite tiket prateći velike kupove širom svijeta i nadajte se velikim nagradama. 

Stoni tenis uživo

Za sve one koji bi radije da prvo procijene igrače, pa tek onda da polože opkladu, Meridian nudi klađenje na stoni tenis uživo. Zavalite se u fotelju i pogledajte dobro koji od spretnih stonotenisera više obećava, te na osnovu uživo rezultata uplatite svoj tiket.


Neka vam ne promakne nijedan bod. Posmatrajte pažljivo svaki servis i uzdajte se u svog favorita. Ne propustite priliku da osvojite nevjerovatne nagrade. Pratite kupove ili singl mečeve i provjeravajte najsvježije stonoteniserske rezultate uživo. Bilo da se igra u Rusiji, Ukrajini ili Japanu, naša online kladionica vam stoji na raspolaganju.

Statistike 

Oni koji još uvijek nijesu sigurni kako da se klade kada je stoni tenis u pitanju, sigurno će uživati u Meridianovim statistikama. Ovdje možete pronaći sve informacije koje su vam potrebne za dobitnu kombinaciju. Od međunarodnih takmičenja u Mađarskoj, do posljednjih mečeva u Kataru, statistički podaci vas neće iznevjeriti.


Otkrijte ko je bio najbolji na Spanish Openu, od koga se najviše očekuje u Brazilu i ko treba da poradi na svojoj tehnici za sljedeći German Open. Saznajte da li su stonoteniseri bolji u singl mečevima ili u paru i pružite sebi šansu da osvojite vrtoglave svote.

Prepoznaj pobjednika

U sportu koji postaje ovako brzo popularan nije lako prepoznati pobjednike. Ipak, oni koji ga dobro poznaju, neće se mnogo dvoumiti. Za dobitnu opkladu potrebno je i malo hrabrosti. 


Kada loptica počne da prelijeće mrežu, uvjerićete se da li ste načinili pravi izbor. Na sreću, ne morate da brzate sa odlukom. Meridianbet je tu da vas podrži i obezbijedi vam dovoljno podataka da možete da date konačan sud. Provjerite današnje stonoteniserske rezultate i statistike, kladite se na stoni tenis uživo, i na osnovu toga odlučite koga ćete podržati. Pouzdajte se u nas i svoje stonotenisersko znanje i stupite na stazu koja vodi do pobjede.

Takmičenja u stonom tenisu širom svijeta

Naša online kladionica pruža vam mogućnost da pratite brojna stonoteniserska takmičenja, ali i da upoznate neka za koja nikada ranije nijeste čuli. Bilo da ste ljubitelj ženskih kupova, takmičenja u singlu ili dublu, u Meridianu ste na pravom mjestu.


Pratite Challenge u Sao Paolu i druga takmičenja u Brazilu. Upoznajte TT-cup, ali i najbolje igrače Rusije u muškoj Premier ligi i slavne Ukrajince iz Setka kupa. Nemojte propustiti nijedno značajno takmičenje, kao ni igru sportista koje podržavate. Uplovite u svijet stonog tenisa i otkrijte nevjerovatne mogućnosti koje on nudi.

Vrati se na vrh