Rukomet u Grčkoj

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Rukomet
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla šansa
1 ili X
1 ili 2
X ili 2
I pol. Konačan ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Ukupno
Manje
O/U
Više
Domaćin golova
Manje
O/U
Više
Gost Golova
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
HD
2
Hendikep
1
HD
2
I pol - hendikep golova
1
HD
2
Grčka - A1
14:00
29.05
Drama 86 Bianco Monte
Olympiacos SFP
8.20
18
1.10
1.83
59.5
1.84
1.93
7.5
1.78

Rukomet u GrčkojDisciplina slična rukometu počela se igrati još u antičkoj Grčkoj pod nazivom “urania”, tako da rukomet ima dugačku tradiciju u ovoj zemlji. Helenska rukometaška federacija je formirana 1979. godine i iste godine se priključila IHF-u. Nacionalna liga je takođe počela da se održava te godine, a Lonikos Nea Filadelfeia je ekipa koja je osvojila prvu rukometašku titulu. Sastav je kroz istoriju postao najtrofejniji tim u ligi.


Grčka rukometaška reprezentacija svoj međunarodni debi je imala tek na Olimpijskim igrama 2004. Grčki rukometaši su bili domaćini te Olimpijade, a šesto mjesto na ovom turniru je njihov najbolji rezultat. Sljedeće godine su igrali i na Svjetskom prvenstvu u Tunisu i ponovili rezultat sa Olimpijade. Od tada se nijesu kvalifikovali na međunarodna prvenstva.


Grčka nema predstavnika u najboljem međunarodnom rukometaškom takmičenju EHF Ligi šampiona, ali zato šampion zemlje igra kvalifikacije za EHF Evropsku ligu, a tri tima mogu da učestvuju u EHF Evropskom kupu. Najbolji igrači Grčke su najviše uspjeha imali u Evropskom kupu, koji su osvajale ekipe AC Diomidis Argous i AEK Athens.


Pratite grčki rukomet, ali i više od togaOstanite u toku sa različitim sportskim dešavanjima gdje god da se nalazite. Dovoljno je samo da izvadite telefon i uputite se na našu stranicu sa sportskim rezultatima uživo. Za samo nekoliko trenutaka provjerite ko je pobijedio u finalu Masters teniskog turnira, kako je vaš tim igrao u Uefa Ligi Evrope ili rezultate iz CEV lige šampiona.


Sa našom kladionicom uvijek možete da otkrijete nešto novo, posebno ako posjećujete rukometaške rezultate uživo. Daleko ćete bolje znati šta možete da očekujete od rukometaških ekipa ako provjerite kako su igrali zadnjih dana, nedjelja ili mjeseci. Grčki rukomet zadivljuje sve više naših korisnika, a u bogatom izboru opklada naći ćete sigurno jednu koja će vas dovesti do ozbiljnog profita.


Sve popularne svjetske rukometaške lige čekaju da se u njima oprobate pomoću naših zanimljivih opklada. Da li će više golova pasti u prvom ili drugom poluvremenu, kombinujte konačne ishode i golove, ili iskoristite duplu šansu ako nijeste sigurni. Gotovo neograničeni izbori čekaju naše kladioničare.


Ne žurite — kladite se uživoKlađenje na rukomet uživo najbolji je način da olakšate sebi svaku opkladu i približite se gotovo sigurnom dobitku. Kod nas vam je dozvoljeno da uplatite tiket bilo kad tokom meča. To važi čak iako je ostalo samo nekoliko napada do kraja. Sudije u rukometu donose odluku kada se završava napad, ali vi ne zavisite ni od čega. Meridian je dostupan na svim platformama, tako da se uključujete u direktan prenos u samo nekoliko poteza.


Niko se ne raduje povredama na utakmici, ali na njima možete da zaradite. Da li je neki tim ostao bez bitnog igrača zbog povrede? Teško je procijeniti kako će ekipa igrati na sljedećoj utakmici bez njega, ali ako se uživo kladite na rukomet ne morate da unaprijed uplatite svoje procjene. Drastično povećajte zabavu prateći i kladeći se na uživo rezultate.


Otvorite našu stranicu sa statistikama dok se uživo kladite i sve će vam postati jasnije. Ogroman broj sportskih informacija od sada je i vama dostupan. Pripremite se za sljedeću opkladu u grčkom rukometu kao što se vrhunski sportisti pripremaju za sljedeći meč. Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta koji žele da znaju više.


Grčki rukomet i najelitnija takmičenjaKod nas nećete iskusiti nikakva ograničenja. Kuda god da vas odvede vaša rukometaška avantura, bilo da je to grčka Premier liga ili neko drugo prvenstvo iz Evrope i svijeta, Meridian ima sve od a do š. Obezbijedili smo najpoznatije svjetske lige u kojima možete da oprobate vaše poznavanje rukometa.


U Meridianovoj kolekciji očekuju vas španska Liga Asobal, njemačka Bundesliga i francuska Divizija 1. Ovo naravno nije sve što Meridian izdvaja za vas. Od kvalitetnih rukometaških prvenstava očekuje vas i poljska Ekstraklasa, mađarska NB I Liga, švedska Handbollsligan Prva Liga i još mnogo više. Ljubitelji rukometa mogu i da se oprobaju i u klupskim takmičenjima EHF Ligi šampiona, EHF Evropskoj ligi i EHF Evropskom kupu.


Posjedujemo i lige nižeg ranga, ali i ženske rukometaške divizije. Ova takmičenja predvodi francuska Divizija 2, a najbolje rukometašice Evrope ćete naći u danskoj Rukometnoj ligi i mađarskoj NB I Ligi za žene. Testirajte svoj kladioničarski instinkt!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket