Odbojka u Svijetu

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Odbojka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Osvaja Prvi set
1
2
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena u setu
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
HD
2
Hendikep
1
HD
2
Hendikep Setova
H1
HD
H2
Set Hendikep poena
1
HD
2
Svet - Liga Nacija - Žene
09:00
14.06
Dominican Republic (Wom)
Poland (Wom)
6.00
1.10
1.85
166.5
1.85
1.85
14.5
1.85
10:30
14.06
Italy (Wom)
South Korea (Wom)
-
12.5
1.83
126.5
1.87
1.85
-24.5
1.85
12:30
14.06
China (Wom)
Germany (Wom)
1.06
7.50
1.85
144.5
1.85
1.87
-15.5
1.83
Svet - World Pro League
07:50
14.06
Tornado Pro
Alians Pro
2.23
1.58
1.87
4.5
1.83
09:20
14.06
Imperiya Pro
Legion Pro
1.77
1.93
1.84
179.5
1.86
1.85
-1.5
1.85
11:00
14.06
Lions Pro
Energy Pro
2.23
1.58
1.87
4.5
1.83

Odbojka u SvijetuSvjetska odbojkaška federacija (FIVB) je međunarodna organizacija koja upravlja gotovo svim oblicima odbojke i organizuje najbitnije svjetske odbojkaške turnire. Federacija je osnovana u Francuskoj 1947. godine. Od 1949. organizujW Svjetsko prvenstvo za muškarce, a od 1952. Svjetsko prvenstvo za žene i odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama od 1964.


Federacija rukovodi i drugim brojnim odbojkaškim turnirima u obje kategorije kao što su Svjetski kup, Grand Champions Cup, Ligu nacija (koja je zamijenila Svjetsku ligu), Čelendžer kup i Svjetski šampionat za klubove. FIVB je odgovorna i za regionalna takmičenja kao što su Azijske Igre, Panameričke igre i slično.


Odbojkaška federacija prati rezultate reprezentacija na svjetskim turnirima i rangira ih na osnovu poena koje su osvojili na njima. Učešće na nekim turnirima zavisi od plasmana reprezentacija na ovoj listi, mada većina takmičenja ima i kvalifikacionu fazu. Reprezentacije su podijeljene i po konfederacijama koje su uglavnom vezane za jedan ili dva regiona. Tako postoji afrička CAVB konfederacija, evropski CEV, sjevernoamerička NORCECA, južnoamerički CSV i AVC konfederacija za zemlje iz Azije i Okeanije.


Neke od najuspješnijih reprezentacija na muškim svjetskim odbojkaškim turnirima su Brazil, Poljska, SAD, Rusija, Argentina, Francuska, Italija i druge. U ženskoj konkurenciji se izdvajaju odbojkašice SAD, Kine, Brazila, Italije, Turske i Srbije.


Ne propustite poduhvate najboljih igrača svijetaLjubitelji odbojke ne žele da propuste najinteresantnije odbojkaške lige, ali posebno boli kada zaboravite da će se kvalitetne reprezentacije sastati na poznatom svjetskom turniru. Ova prvenstva se ne odigravaju svake godine, tako da do sljedećeg duela mogu da prođu godine. Meridian vam zato ne dozvoljava da propustite ni jedan odbojkaški, niti drugi elitni sportski događaj. Raspored i rezultati najvećih takmičenja su vam dostupni na stranici sportski rezultati uživo.


Svi zaljubljenici u odbojku imaju i specijalnu stranu koja je posvećena njihovoj omiljenoj disciplini. Nije neophodno da se kladite da bi iskoristili kladioničarske beneficije koje smo pripremili za vas. Želite samo da pogledate kako je prošao meč u odbojkaškoj Ligi Nacija? Kladili ste se na duel u Mediteranskim igrama, ali nijeste stigli da pogledate da li vam je tiket prošao? Omogućili smo svima da bez prekida uživaju u odbojkaškim spektaklima na odbojkaškim rezutlatima uživo. I naše raznovrsne opklade daće vam fleksibilnost prilikom donošenja bitnih kladioničarskih odluka. Brzo ćete naći opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja. Kladite se na pobjednika meča u Svjetskom kupu, koliko poena će biti postignuto na sljedećem meču Lige nacija i osigurajte najveće šanse za pobjedu koristeći naše jedinstvene igre.


Sačekajte početak meča i kladite se na svjetsku odbojkuIskusni kladioničari znaju da je u sportu svaki minut bitan, i zato se uvijek opredijele za klađenje na odbojku uživo. I velika svjetska odbojkaška takmičenja nijesu imuna na iznenađenja, ali zato ih i prati ogroman broj ljubitelja sporta. Sigurno ćete više uživati u mečevima ako ne žurite sa uplatom. Nema lošije situacije nego kada vam tiket padne već na početku meča, međutim to je sa uživo opkladama prošlost. Budite mudri, sačekajte početak meča i bez žurbe posmatrajte dešavanja na utakmici. Uživo se kladite na odbojku i imaćete više povjerenja u svoje odluke.


Uživo i temeljno analizirajte tok utakmice jer je vrijeme na vašoj strani. Da li vaš favorit mora da se snađe bez povrijeđenih reprezentativaca? Nacionalni tim je već pobijedio kvalitetne protivnike protiv kojih ste mislili da nemaju šanse? Da li je ovo slučajnost ili će dobru formu prenijeti u sljedeći meč? Mnogo lakše ćete pogoditi pobjednika meča, ukupan broj poena na meču ili setu sa opkladama koje možete iskoristiti samo uživo.


Upotrijebite sve što vam pružamo da dođete do pobjede. Meridianove statistike sadrže bitne podatke iz preko trideset različitih sportskih disciplina, tako da budite sigurni da ćete naći sve što želite o najrazličitijim oblicima sportskih takmičenja. Zajedno sa raznovrsnom ponudom opklada i brojnim svjetskim sportskim ligama, Meridianove statistike dopunjuju savršenu kladioničarsku postavu koja vas vodi direktno do trijumfa.


Najbolja odbojkaška takmičenja sa svakog kontinenataSvaki obožavatelj odbojke će sigurno naći takmičenje po njegovom ukusu u našoj konkurentnoj kolekciji popularnih svjetskih odbojkaških takmičenja. Poklonici evropske odbojke ne smiju propustiti ni jedan takmičarski dan u najboljim takmičenjima Starog kontinenta. Igrajte na evropske nacionalne timove dok se bore za vrijedne medalje na Evropskom prvenstvu ili navijajte za njih u Ligi nacija, gdje je konkurencija još žustrija.


Testirajte kod nas i vaše poznavanje nacionalnih liga. Evropom dominiraju timovi iz poljske Plus lige i italijanske Serije A, tako da nećete naći bolje mjesto da uživate u sjajnoj odbojci i dobro zaradite. Za sve znatiželjne ljubitelje odbojke pripremili smo i neka manje poznata takmičenja koja takođe posjeduju zavidan kvalitet. Debitujte u argentinskoj Diviziji de Honor, svakako probajte da se kladite na sve zanimljiviju iransku Super ligu ili na timove iz Tajlandske lige koji su sve uspješniji na kontinentalnim takmičenjima.


Većina takmičenja koje organizuje Internacionalna Odbojkaška Federacija se odigravaju u muškoj i ženskoj kategoriji. Zato, ako vam više nijesu zanimljivi odbojkaši, ili već duže pratite najbolje odbojkašice, lako možete loptu prebaciti na drugu stranu i nastaviti sa uživanjem u vrhunskoj odbojci.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket