Svjetska Liga nacija

Mečevi Antepost
FIVB Volleyball Nations League - Winner
Argentina
14.9
Brazil
8.00
Bulgaria
100
Canada
20.9
France
7.00
Germany
32
Iran
67
Italy
6.00
Japan
8.95
Poland
5.00
Serbia
19.10
USA
10.7
Turkiye
155
Netherlands
42
Slovenia
9.95
Cuba
12

Svjetska Liga nacijaLiga nacija je međunarodno odbojkaško takmičenje koje se održava svake godine i na kom učestvuju seniorske muške i ženske reprezentacije članica Međunarodne odbojkaške federacije (FIVB). Liga nacija je 2018. godine zamijenila mušku Svjetsku ligu i ženski Svjetski Grand Prix, sportska takmičenja koja su se održavala od ranih devedesetih godina.


Na ovom turniru učestvuje 16 nacionalnih timova iz pet konfederacija, a 12 sastava dobija direktnu pozivnicu dok se četiri kvalifikuju preko Čelendžer kupa.


Turnir se održava uglavnom u ljetnjem periodu, a tokom tri takmičarske nedjelje učesnici se takmiče u različitim zemljama. Šesnaest timova se svake nedjelje dijeli u dvije grupe koje igraju između sebe po jedan meč. Ova faza turnira traje sve dok svaka reprezentacija ne odigra 15 mečeva tokom tri nedjelje. Poslije ove grupne faze, osam nacionalnih timova sa najboljim rezultatima nastavlja takmičenje u finalnoj rundi, a najlošiji tim se mora izboriti za učešće na sljedećem turniru preko Čelendžer kupa. Četvrtfinalni parovi finalne runde se biraju na osnovu plasmana iz prethodne faze, slično plej-of sistemu (prvi igra sa osmim, drugi sa sedmim itd).


Reprezentacijama je dovoljno da pobijede na jednom meču u završnoj fazi da bi prošli u sljedeću rundu, a i finale se igra na jednu dobijenu. Pošto je Liga nacija relativno novo međunarodno takmičenje, do sada su ga osvajale samo dvije reprezentacije. Rusija je osvojila prva dva turnira, a 2021. godine je trijumfovao Brazil. Ženska Liga nacija prati identičan format takmičenja, a na tom turniru dominiraju odbojkašice SAD sa tri zlata.


Rezultati Lige nacija i drugih važnih sportskih događajaLiga nacija se igra svake godine, ali imate jako ograničeno vreme da ispratite kompletan turnir. Srećom, Meridian ne dozvoljava da ostanete neinformisani o najboljim svjetskim odbojkaškim takmičenjima. Uvijek budite upućeni u rezultate reprezentacija za koje navijate i ne propuštajte prilike da sastavite dobitni tiket.


Meridianove kladioničarske pogodnosti savršene su za sve vrste korisnika. Kod nas možete saznati i rezultate meševa sa velikog broja sportskih liga i takmičenja u najrazličitijim sportskim disciplinama. Sportski rezultati uživo su prava veb-lokacija za vas ukoliko ste propustili neki mečeva o kojima priča čitava sportska scena. Ništa ne može da vam promakne ako posvećeno pratite igrače i sportske organizacije, a na ovaj način možete brže birati i opklade za sljedeći tiket.


Osim ogromnog broja svjetskih sportskih takmičenja nudimo i još veći broj opklada. Sastavite perfektan odbojkaški tiket kakav ste oduvijek željeli pomoću naših raznovrsnih opklada. Japan se nalazi u sjajnoj formi i trenutno su jedna od najboljih reprezentacija u Ligi nacija. Sljedeći meč igraju protiv Australije koja je na samom dnu. Opklada na pobjednika meča je možda najočigledniji potez, ali i opklade na hendikep poena ili setova, kao i ukupan broj setova koji će se odigrati nijesu za ignorisanje. Otkrijte sve kladioničarske opcije koje smo pripremili za vas!


Uživo znate šta da očekujete od najboljih igrača svijetaAko nijeste sigurni kako će određena reprezentacija igrati na sljedećoj utakmici, onda je klađenje na odbojku uživo vjerovatno najbolji put do potencijalnog dobitka. Izbacite sve tenzije prilikom razmišljanja koja opklada vas neće iznevjeriti, i efikasno se kladite na uživo mečeve iz svjetske Lige nacija. Uživo klađenje na odbojku vam pomaže i u takmičenjima u kojima nemate mnogo iskustva, ali i kada su u pitanju događaji koje posvećeno pratite godinama. Ne zaboravite, iznenađenja se uvijek mogu desiti, ma koliko da poznajete igrače i timove.


Svakako, sada možete da se opustite i ne žurite sa opkladama. Čak ne morate da donesete odluku prije početka utakmice. Analizirajte sve detalje dok gledate meč, jer vašu procjenu možete da uplatite i u posljednjim minutima meča.


Da li su se bitni odbojkaši Brazila povrijedili i nacionalni tim mora da se snađe bez njih? Iznenadio vas je njihov plasman na tabeli? Ne rizikujte unaprijed kladeći se na njihov meč sa Njemačkom. Pogledajte kako su igrali prethodnih nedjelja i jedni i drugi i kladite se na uživo rezultate. Nijemci često gube prvi set, zato gledajte šta se dešava na terenu. Kladite se na pobjednika prvog seta, koliko će biti poena u tom setu, ili na rezultat poslije prva dva seta.


U našim praktičnim statistikama naći ćete sve što bi svaki kladioničar mogao da poželi. Prije sastavljanja tiketa sa vašim najdražim odbojkaškim timovima ili reprezentacijama, obavezno pogledajte Meridianove statistike. Saznajte podatke poput koliko pobjeda ili poraza su imali timovi u ligi koja vas zanima, koliko prosječno poena na utakmici bilježi nacionalni tim u Ligi nacija, ko su favoriti za MVP titulu i mnogo više. Postanite i vi iskusan sportski strateg i donosite mnogo sigurnije kladioničarske odluke.


Odbojkaške granice ne postojeKoji god region bio vaš favorit za praćenje odbojkaških utakmica i klađenje na iste, budite uvjereni da ćete ga pronaći u Meridianovoj ponudi, zajedno sa ostalim mečevima koje ne smijete da propustite. Naša ponuda je sastavljena iz najpoznatijih međunarodnih, regionalnih i nacionalnih takmičenja. Neka prate milioni ljubitelja sporta, a neka su poznata samo ekstremno znatiželjnim obožavateljima i kladioničarima. Vrhunske kvote nećete naći samo u vrhunskim takmičenjima kao što je Liga nacija. Skrivene šanse vas čekaju u desetinama odbojkaških prvenstava koja možete pronaći upravo u našoj internet kladionici.


U posljednje vrijeme volite da gledate špansku odbojku iako Španci nijesu velesila u ovom sportu? Ne propustite da se kladite na špansku SVM ligu, a znajte da će vas podjednako zabaviti i portugalska A1 Liga, ukrajinska Super liga i Odbojkaška liga Bugarske. Možda ova prvenstva nijesu među najboljim na kontinentu, ali mnogi kladioničari vole da testiraju svoje poznavanje svjetske odbojke iz najrazličitijih djelova svijeta. Kod nas nikada nijeste ograničeni na samo par opcija.


Nijesmo zaboravili ni najveće međunarodne odbojkaške turnire za klubove. Posjetite nas pred početak CEV Lige šampiona, CEV Kupa ili CEV Čelendž kupa i kladite se na tim koji mislite da će podići trofej u ovim takmičenjima. Čak i kada se završi veliki broj odbojkaških takmičenja i profesionalci odu na zasluženi odmor, na scenu stupaju mlade U20 selekcije na koje se možete kladiti na Evropskom prvenstvu za buduće zvijezde. Provjerite da li se tu krije vaša dobitna opklada!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket