Evropa - Odbojka Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Odbojka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Osvaja Prvi set
1
2
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena u setu
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
HD
2
Hendikep
1
HD
2
Hendikep Setova
H1
HD
H2
Set Hendikep poena
1
HD
2
Evropa - European University Games
11:45
15.07
Polytechnic Institute of Porto
INSA Lyon
3.30
1.28
14:00
15.07
West Universitatea Timisoara
VUT Brno
3.20
1.30
16:30
15.07
University of Valencia
University of Rostock
2.70
1.40
1.85
177.5
1.85

Odbojka u Evropi

Iako je tijelo koje upravlja kontinetalnom odbojkom Konfederacija evropske odbojke (CEV) osnovano 1963. godine, evropske zemlje još su tridesetih godina počele da popularizuju ovaj sport. Veliku prekretnicu u istoriji evropske odbojke predstavlja sazivanje kongresa na kome je osnovana Međunarodna odbojkaška federacija (FIVB) 1947. godine. Čehoslovačka i Sovjetski Savez najviše su doprinijele ranom razvoju ovoga sporta prije drugog svjetskog rata. CEV familiji za sada pripada 56 odbojkaških federacija. 


CEV organizuje najjača odbojkaška takmičenja na kontinentu od kojih su neka muško i žensko Evropsko prvenstvo, Evropska odbojkaška liga i najatraktivnija klupska takmičenja u obje konkurencije poput CEV Lige šampiona, Kupa i Čelendžer Kupa. 


Najuspješnije reprezentacije kontinenta su Rusija, Italija, Češka, Poljska i Srbija koje su osvojile najviše medalja u različitim evropskim takmičenjima u obje kategorije. U klupskoj odbojci najbolje su se pokazali timovi iz starog Sovjetskog Saveza, Italije i timovi iz ruske Pro lige koji dominiraju posljednjih godina. 

Saznajte uživo rezultate raznih sportskih događaja u Meridianu jednostavno i brzo

Pratite sjajna odbojkaška takmičenja iz Evrope i mnogih drugih svjetskih prvenstava i otkrijte talente koji će postati buduće legende sporta. Meridian želi da vas drži u toku sa dešavanjima u mnogim svjetskim odbojkaškim ligama i takmičenjima. Zato veliki broj kladioničara često posjećuje našu stranicu sa odbojkaškim rezultatima uživo. Praćenje i klađenje u Meridianu na odbojku uživo mudra je odluka koju ćete često donositi kada jednom probate! 


Ipak, odbojka nije jedina disciplina dostupna našim kladioničarima. U našim sportskim rezultatima uživo možete naći i druga aktuelna takmičenja iz fudbala, košarke, rukometa, ali i iz drugih sportova poput borilačkih sportova i Formule 1!


Ako nijeste uspjeli da ostanete u toku sa dešavanjima na utakmici koja vas zanima ili želite da provjerite da li ste pogodili rezultat dugo iščekivanog derbija, naša stranica sa današnjim odbojkaškim rezultatima pravo je mjesto za vas. 


Nađite igre za različite kladioničarske ukuse u Meridianovoj raznovrsnoj ponudi

Opcije koje Meridian pruža korisnicima gotovo su neograničene! Brzo i opušteno sastavite tiket koji najbolje oslikava vašu procjenu i znanje o omiljenim odbojkaškim ligama. Možda vas prilika za velikim dobitkom upravo vreba u nekoj od evropskih takmičenja poput CEV lige šampiona ili nekim od napetih nacionalnih takmičenja od kojih je poljska Plus liga jedna od najinteresantnijih! 


Igrajte na sljedećeg osvajača belgijskog, francuskog ili njemačkog prvenstva ako vam je dinamika ovih takmičenja dobro poznata. Ovo je samo početak, jer u našoj kladionici možete da pokušate da pogodite pobjednika sljedećeg seta, koliko ćemo ukupno poena vidjeti na meču ili da li će neki tim osvojiti set na utakmici. Meridianovi raznorazni tipovi opklada nezaobilazan su dio svake uspješne kladioničarske taktike. 

Dočekajte svaki odbojkaški meč puni samopouzdanja uz Meridianovo uživo klađenje

Dokle god koristite pogodnosti koje dolaze uz klađenje na odbojkaške uživo rezultate znatno smanjujete rizik! Oprobajte se u klađenju na odbojkaška nadmetanja iz svih krajeva svijeta iz široke Meridianove ponude. Klađenje na sportske rezultate odbojke uživo olakšava proces klađenja svakom zaljubljeniku u sport. 


Nijeste uspjeli da uplatite tiket prije početka utakmice? Takvi problemi daleka su prošlost, pošto prilikom klađenja na današnje rezultate odbojke naša kladionica dopušta uplate bilo kad tokom meča! Spokojno ispratite utakmicu i uplatite tiket kad god mislite da je pravo vrijeme.


Klađenje uživo u Meridianu olakšaće vam pogađanje da li će se odigrati peti set i mnoge druge opklade! Kod nas se možete pogađati i koliko će poena biti postignuto u setu, a kladioničari ponekad predosjećaju pobjednika već na početku seta.

Nađite sve korisne informacije o vašem omiljenom sportskom takmičenju u Meridianovim statistikama

Mnoštvo korisnih sportskih podataka očekuje vas na stranici Meridianove statistike. Zajedno sa raznovrsnom ponudom opklada i brojnim svjetskim sportskim ligama, Meridianove statistike upotpunjuju našu kladioničarsku ponudu koja će vas odvesti pravo do pobjede.


Pretvorite se u pravog odbojkaškog stratega pomoću Meridianovih odbojkaških statistika. Meridian zna koliko kladioničarima znači kada imaju na raspolaganju raznovrsne podatke prilikom klađenja. Zato smo ubijeđeni da će naše statistike znatno olakšati proces klađenja svim redovnim kladioničarima, ali i onima koji samo žele da se dodatno obavijeste o nekom takmičenju. 


Naše statistike dostupne su svim posetiocima našeg sajta!

Uživajte u najgledanijim odbojkaškim ligama Evrope i mnoštvu drugih svjetskih takmičenja u Meridianu

U Meridianu niko ne želi da stane u blok vašem sistemu klađenja. Zato smo se potrudili da pored klađenja na evropske lige poput belgijske Prve lige ili italijanske Superlige držimo korak sa svim bitnim odbojkaškim dešavanjima u ženskoj konkurenciji i ruskoj Superligi. Kod nas ljubitelji odbojke mogu uživati i u najboljoj ženskoj odbojkaškoj ligi – turskoj Prvoj ligi


Iz naše standardne ponude izdvojili smo i neke od najboljih liga evropskog kontinenta sa kojima su upoznati svi pratioci odbojke, poput ruske Pro lige, Poljske Plus lige i njemačke Bundeslige. Međutim, ovdje nije kraj, jer u Meridianu možete da igrate i na lepršavu odbojku iz brazilske Superlige! Kladite se i na najelitnija internacionalna odbojkaška takmičenja među kojima je evropska Odbojkaška liga, koja vodi pravo u FIVB svjetsku ligu! 


Ne zaboravite da Meridianova ponuda sadrži i međunarodna odbojkaška takmičenja različitih nivoa poput CEV lige šampiona, CEV kupa i CEV čelendžer kupa!


Ljubitelji odbojke neće naći bolje kladioničarske prilike nigdje drugdje!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket