Urugvaj - Košarka Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Košarka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Konačan Ishod
1
X
2
Ishod četvrtine
1
X
2
II Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Poeni Igrača
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Domaćin Poena
Manje
O/U
Više
Gost Poena
Manje
O/U
Više
Igrač Asistencija
Manje
O/U
Više
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
II Pol.- HD
1
HD
2
Igrač Skokova
Manje
O/U
Više
Urugvaj - LUB Liga
00:15
15.06
Aguada
CA Penarol
1.67
2.03
1.85
165.5
1.78
1.89
-2.5
1.81

Košarka u UrugvajuI pored toga što nije najpopularniji sport u zemlji, košarka u Urugvaju ima dugu tradiciju. Urugvajska košarkaška federacija formirana je 1915. godine, a iste godine organizovana je nacionalna CFB liga, koja je najstarije košarkaško takmičenje u Južnoj Americi. Liga je sve do 2003. funkcionisala kao regionalno prvenstvo, a najbolji timovi Urugvaja su se te godine okupili u novoformiranoj LUB ligi. Federacija se priključila FIBA asocijaciji 1936. godine, te su postali dio FIBA Amerikas 1975.


Urugvaj je bio domaćin prvog FIBA šampionata Južne Amerike 1930. godine, koji je ujedno bio i debi reprezentacije. Učestvovanje na Olimpijskim igrama 1936. godine veoma pozitivno je uticalo na razvoj košarke narednih decenija u zemlji. Urugvaj je sedam puta igrao na Olimpijskim igrama i Svjetskom prvenstvu. Takmičili su se 17 puta na FIBA Amerikupu i devet puta na Panameričkim igrama. Osvojili su dvije bronze na Olimpijadama, imaju jedno srebro sa Amerikupa i bronzu sa Panameričkih igara. Najbolje rezultate su postigli na Šampionatu Južne Amerike, koji su osvojili 11 puta.


Najbolji timovi urugvajske LUB lige su Malvin sa pet trofeja, dok je Hebraika Makabi uzeo tri titule. Prvak Urugvaja se kvalifikuje za FIBA Amerikas ligu, u kojoj se takmiče najbolji klubovi Južne Amerike. Timovi Bigua i Aguada su dolazili do polufinala ovog turnira.


Sa Meridian opkladama koristite sve prilikeIznenadićete se šansama koje vam pružaju raznovrsne Meridian opklade. Pored toga, predlažemo vam da bacite oko i na stranicu sa košarkaškim rezultatima uživo. Ovo je najpraktičniji način da povremeno provjerite dešavanja na vama zanimljivim utakmicama. Napravite prve korake sa nama, jer ljubitelji sporta mogu da otkriju gotovo beskonačan broj sportskih liga širom svijeta.


Vaša idealna opklada se možda nalazi u moru Meridianovih kladioničarskih mogućnosti. Kladite se na košarkaška takmičenja Urugvaja ili neke druge zemlje, i osigurajte pobjedu izborom neke od mnogih specijalnih tipova opklada. Naše igre su stvorene za različite tipove kladioničara.


Nije bitno da li ste kladioničar koji je siguran u svoje poznavanje košarke ili povremeni gledalac. Svako će naći priliku u našim opkladama na poene, hendikep, poluvrijeme i drugih kategorija iz Meridianove ponude. Kladite se da će favorit meča pobijediti na poluvremenu i kraju meča, na ukupan broj poena ako znate da se sastaju efikasne ekipe ili da će se igrati produžeci na utakmici Defensor Sportinga i Nacional-a.


Još više sportske zabave uz klađenje na košarku uživoNe morate donijeti odluku prije početka meča na koji želite da se kladite. Otklonite sve sumnje i gledajte kako se ekipe ponašaju uživo. Klađenje na sportske rezultate uživo je najlakši put da se češće radujete svojim sportskim prognozama.


Nikad nije sigurno šta će se u desiti u sljedećem košarkaškom napadu. Šanse su vam sigurno veće ako gledate meč uživo i kladite se na košarku dok je utakmica u toku. Meridian vam dozvoljava da se kladite u bilo kom periodu meča, tako da je mnogo lakše pogoditi pobijediti sa razlikom ili koliko poena će ekipa postići na poluvremenu. Iskoristite sva prethodna znanja mnogo lakše sa uživo opkladama i pogodite opseg poena u predstojećem meču. Bez napetosti navijajte i uživajte u vrhunskoj košarci dok vam se bliži pobjeda.


Ako smišljate planove za opkladu, pa čak i ako ne planirate da uplatite tiket, Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta. Meridian vam maksimalno olakšava svaku odluku ukoliko iskoristite mnogobrojne tipove opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata. Najbolje gostujuće ekipe, najbolji domaćini i ogroman broj korisnih podataka mora biti dio vaše startne postave.


Košarka Urugvaja i brojna svjetska košarkaška takmičenja i ligeKošarkaška ponuda Meridiana se ne završava u Urugvaju. Zabavite se igrajući na urugvajsku FLB ligu i mnoga druga svjetska košarkaška takmičenja uz Meridian.Naša kladionica sadrži i zanimljiva košarkaška takmičenja iz Evrope, Sjeverne Amerike i Azije. Ako i ovo nije dovoljno, onda vam se možda svidi igra najboljih košarkašica svijeta koje igraju u američkoj WNBA ligi. Prije početka svakog turnira ili lige, možete posjetiti našu internet kladionicu i pogoditi ko će biti šampion lige koju volite da pratite. Ovo je samo jedan mali dio desetina košarkaških takmičenja iz Meridianove ponude.


Malo je obožavatelja košarke koji ne prate američku NBA ligu i raduju se rezultatima najboljih košarkaša regiona. Iako sve manje mladih igrača dolazi iz koledž takmičenja, tradicija i najbolji univerzitetski sportski programi nastavljaju da privlače kladioničare koji pomno prate NCAA-u.


Ne zaobilazimo ni velika evropska nacionalna takmičenja poput italijanske Serije A, litvanske LKL lige, a ni međunarodna prvenstva poput VTB lige, Evrolige i Evrokupa. Ako vam je košarkaško znanje usmjereno na regionalna takmičenja, ništa ne brinite, jer u Meridianovoj širokoj ponudi se nalazi i jadranska ABA liga.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket