LPL liga

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
League of Legends
Winner
1
2
Winner
1
2
Map handicap
1
HD
2
Map handicap
1
HD
2
Total maps
Over
O/U
Under
Total maps
Over
O/U
Under
League Of Legends - LPL
11:15
15.07
LGD Gaming
Bilibili Gaming
6.70
1.08
2.80
1.5
1.38
1.31
2.5
3.15
09:15
16.07
Rare Atom
Edward Gaming
2.13
1.63
1.38
1.5
2.80
1.78
2.5
1.92

LPL ligaLPL liga je najkvalitetnija profesionalna League of Legends liga Kine. Prva sezona LPL se igrala 2013. godine i prvi League of Legends šampion je postala ekipa Oh My God. Riot Games je sa Tencent-om formirao zajedničku kompaniju TJ Sports koja od 2019. godine organizuje ovu ligu. Do sada je deset različitih organizacija osvajalo ligu i svake sezone se 17 timova bori da postane League of Legends šampion Kine. Ovo je najveći broj organizacija koji se takmiči u jednoj ligi.


Kineske League of Legends ekipe igraju u toku jedne godine proljećnu i ljetnju ligu koje traju deset takmičarskih nedjelja plus plej-of. U grupnoj fazi svaka ekipa igra 16 serija do dvije pobjede sa ostalim učesnicima i ovo je jedina liga pored LCK u kojoj se u grupnoj fazi igraju mečevi na dvije pobjede. Kada se odigraju svi mečevi u grupi deset timova sa najboljim rezultatima se seli u LPL plej-of koji počinju iz različitih rundi u zavisnosti od rezultata iz prethodne faze.


Timovi od sedmog do desetog mjesta formiraju parove runde od deset, u sljedećoj rundi pobjednike čekaju šestoplasirani i petoplasirani tim, a u sljedećoj četvrtoplasirani i trećeplasirani tim. Prvoplasirani i drugoplasirani tim su razdvojeni u gornjem dijelu žrijeba i čekaju svoje protivnike koji se probiju kroz prethodne plej-of runde. Plej-of serije se igraju do tri pobjede.


Najuspješnije kineske League of Legends organizacije su Edward Gaming i Royal Never Give Up. Oba tima su po 11 puta bila među najbolja četiri tima u ligi ali Edward ima šest titula, odnosno jednu više od RNG. Kineske ekipe su veoma uspješne i na velikim međunarodnim turnirima. Kineski timovi su osvojili najviše MSI trofeja i RNG je tri puta bio šampion. Invictus Gaming, FunPlus Phoenix i Edward Gaming su osvojili i najprestižniji Worlds turnir.


Pratite i igrajte na najbolje timove LPL ligePratite neke od najboljih League of Legends timova na planeti, upoznajte se sa igračima koje gotovo svaka organizacija želi u svojim redovima i ekipama koje se takmiče u LPL ligi. Stranica sa League of Legends rezultatima uživo je savršena ako ne želite da propustite mečeve LPL lige koji se uglavnom igraju u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu. Ne zaostajte u omiljenim takmičenjima samo zato što nijeste jutarnji tip.


Veliki dio naše eSports ponude čine mnogobrojna regionalna, nacionalna i međunarodna League of Legends prvenstva. Međutim milioni ljubitelja eSporta prate takmičenja i u drugim popularnim igrama. Meridian prati dešavanja na profesionalnoj Dota 2 sceni koja je glavni konkurent LoL-u u moba žanru, ali i Conuter-Strike, Rainbow Six i Starcraft turnire. Nije važno gdje se igra turnir o kojem bruji eSport zajednica, svi ishodi će vas čekati na našim eSport rezultatima uživo.


Mislite li da će vaš omiljeni igrač iz Top eSports dovesti ekipu do trona LPL lige? Postavite opkladu na proljećnog ili ljetnjeg šampiona LPL lige prije nego što se odigra prvo ligaško kolo. Timski rad je ekstremno bitan u League of Legends mečevima, i zato je Meridian uvijek spreman da bude koristan saigrač sa raznovrsnim kladioničarskim solucijama.


Kladite se na uživo rezultate LPL ligeDa li je Weibo Gaming već stekao prednost na mapi, a vi nijeste stigli da uplatite tiket? U uživo klađenju nema mjesta za frustracije, a i LGD Gaming počinje da okreće tok partije u svoju korist pred vašim očima. Možda ponekad ipak nije loše strpiti se i dobro razmisliti dok uživate uživo u potezima ekipa iz LPL lige. Pored toga što uvijek možete da pristupite uživo rezultatima, klađenje na League of Legends uživo otvara vam još veće kladioničarske mogućnosti.


Pogodite koliko ćemo mapa vidjeti u seriji između Victory Five i LNG eSports? Samo u LPL i LCK ligi možete da se kladite i na hendikep mapa jer su dvije mape potrebne za trijumf. Vidjeli ste da uskoro igraju Royal Never Give Up i Team WE koji se nalaze na totalno drugim stranama tabele. Ne čekajte mnogo i kladite se na tačan rezultat u mapama ako ste sigurni ko je favorit. Kladite se sa više sigurnosti naoružani velikim brojem opklada i uživo se kladeći na League of Legends.


Nijeste sigurni kako je interesantan tim iz LPL lige igrao prethodne takmičarske nedjelje? Da li organizacija igra u standardnom sastavu ili su nekog poslali na klupu u ovoj seriji? Oslonite se na našu bazu podataka o svim timovima iz kineske LPL lige i klađenje će postati još jednostavnije. I najmanji detalji vam mogu biti od koristi. Zato nemojte zaobići stranicu sa eSport statistikama.


Najkompletnija ponuda svjetskih League of Legends takmičenjaLPL liga je definitivno jedna od League of Legends liga koja se izdvaja po kvalitetu i sposobnostima igrača koji se u njoj takmiče. Ona je dio grupe od najveće četiri lige o kojima maštaju mnogi mladi League of Legends talenti. Mnogi se plaše LPL timova na međunarodnim takmičenjima, ali korejske LCK organizacije su ipak dokazale da imaju rješenje za kineski stil.


Posebno je zabavno radovati se uspjesima i kladiti na evropske LEC i sjevernoameričke LCS organizacije, jer nema League of Legends obožavatelja koji ne voli da vidi da Kinezi i Južnokorejci gube veliko finale od timova iz ovih liga. Međunarodni turniri su poseban spektakl kad god se održavaju i zato nijesmo smjeli da zaobiđemo najveća prvenstva MSI i Worlds.


U našoj internet kladionici ćete pronaći i desetine nacionalnih prvenstava iz Evrope, Azije, Okeanije i Južne Amerike. Velike organizacije često kradu talentovane igrače iz ovih liga u kojima stasavaju sljedeće League of Legends zvijezde. To je posebno slučaj za francusku LFL ligu, italijancki PG Nationals i mnoge evropske timove koji se dobro pokažu na evropskom EU Mastersu. Sve ovo je samo dio naše široke eSport ponude.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket